Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна салата»Топла салата с риба тон

Топла салата с риба тон

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Топла салата с риба тон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Когато времето навън застудее, е време да наблегнем на топлите салати"

Необходими Продукти

  • риба тон - 200 г (от консерва)
  • естрагон - 1 ч.л. (нарязан)
  • зелен лук - ¼ ч.ч. (нарязан)
  • зелен фасул - 1 ч.ч. (сварен)
  • домати - 2 бр.
  • яйца - 2 бр. (сварени)
  • кисело мляко - 200 г
  • майонеза - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата тон и фасулът се смесват. Добавят се нарязаните на ситно домати и яйца.

Всичко се смесва добре и се разделя на 4 порции. Слага се в 4 огнеупорни купички.

Поръсват се със зелен лук, естрагон и се пече 20 минути на 160 градуса.

Полива се със сос от кисело мляко и майонеза и се поднася топла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: