Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Манджи»Калайджийска манджа с лук и люти чушки

Калайджийска манджа с лук и люти чушки

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Калайджийска манджа с лук и люти чушки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • праз лук - 8 стръка
  • люти чушки - 7 бр.
  • сирене - 250 г
  • олио - 6 с.л.
  • сол - 1 щипка
  • магданоз - 6 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се обелва, нарязва се на парчета и се запича на скара заедно с лютите чушки.

Чушките се режат на дребно, поръсват се със сол и се заливат с олиото и половин литър вряла вода.

Добавя се празът. Ястието се похлупва с капак и се оставя да престои половин час.

Добавя се натрошеното сирене и ситно нарязан магданоз и се сервира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: