Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Рагу с колбас и кисело мляко

Рагу с колбас и кисело мляко

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Рагу с колбас и кисело мляко1 / 2
13/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • ориз - 150 г
  • чушки - 2 броя
  • ябълки - 1 брой
  • колбас - 200 г, по избор
  • лук - 1 стрък зелен
  • кисело мляко - 200 г
  • сос - 1/2 ч.л. Табаско
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете ориза в подсолена вода. Чушките се почистват и се режат на дълги парченца, ябълката и колбаса на малки парчета.

Готовият ориз се измива под течаща вода, отцежда се и се смесва с по-горните продукти. Прибавя се и наситненият зелен лук.

Полейте ястието с разбитото кисело мляко, напръскайте със сос Табаско, овкусете с подправки и разбъркайте.

Трябва да престои 30 минути в хладилник под капак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: