Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Пълнени Картофи»Картофени суфлета по швейцарски

Картофени суфлета по швейцарски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Картофени суфлета по швейцарски1 / 2
15/07/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • картофи - 4 бр. големи
  • грюер - 115 г
  • масло - 115 г
  • сметана - 60 мл
  • яйца - 2 бр.
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете всеки картоф наполовина, след което го издълбайте.

Смесете издълбаната картофена част със сиренето, маслото, магданоза, сметаната, жълтъците и подправките.

Намачкайте добре и добавете разбитите на сняг белтъци. Напълнете картофите и ги запечете за 20-25 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: