Панирано кисело мляко

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Панирано кисело мляко1 / 2
07/08/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви20 мин.
Общо35 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в подходящ дълбок съд и сипете галетата в друг подобен.

Загрейте олиото много добре в тиган.

С лъжица (по-малка или супена) гребвайте от киселото мляко. Бързо и внимателно, без да разваляте формата му, го овалвайте в яйцата, галета и отново в яйцата, след което пускайте в тигана леко.

Готовото кисело мляко пане оставете да изстине и го поръсете със сол, пипер и лимонов сок.

Поднесете го с украса от магданоз и резен лимон.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: