Панирано кисело мляко

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
07/08/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 985
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата35
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в подходящ дълбок съд и сипете галетата в друг подобен.

Загрейте олиото много добре в тиган.

С лъжица (по-малка или супена) гребвайте от киселото мляко. Бързо и внимателно, без да разваляте формата му, го овалвайте в яйцата, галета и отново в яйцата, след което пускайте в тигана леко.

Готовото кисело мляко пане оставете да изстине и го поръсете със сол, пипер и лимонов сок.

Поднесете го с украса от магданоз и резен лимон.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 12:28
изобщо не мога да си представя как гребвам кисело мляко и без да му разваля формата го овалвам- да не е замразено :)
2
0
Теодора Мещерова
Mnogo interesna recepta!
0
0