Сангрия с праскови и вишни

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
10/08/2015
"Някой знае ли кога официално настъпва сезонът на сангрията или е когато ние си решим "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо676
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта се залива с водата. Четвърт от кората на лимона и на портокала се настъргва и се добавя към водата със захарта.

Сварява се захарен сироп, като щом водата кипне, се вари на бавен огън 5 минути.

Сваля се от котлона, оставя се да изстине и се оставя в хладилника за 4 часа. Прасковите се измиват и се нарязват на много тънки резенчета.

Вишните се почистват от костилките. Портокалът се нарязва на ситно. Нарязаният портокал, вишните и прасковите се смесват и се оставят за 1 час в хладилника.

В захарния сироп се добавя виното и конякът. Плодовете се разпределят в охладени чаши и отгоре се заливат с течността от хладилника.

Бар шейкър-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бар шейкър
9.78 лв.
7.53 лв.
Виж ››

Станете истински магьосник в приготвянето на шейкове и коктейли с нашия бар шейкър. Необходими са ви точните съставки, доза въображение и бар шейкъра, за да изумите всички с прекрасни напитки, които ще им предложите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар