Зелена салата с репички и лук

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
20/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 413
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Марулите се накисват в дълбок съд за 10 минути, след това се отцеждат и накъсват на листа, измиват се и се нарязват на тънки ивици.

Репичките се измиват добре и се нарязват на много тънки кръгчета.

Добавят се към нарязаните марули.

Разбъркват се добре и се добавя сол, оцет и олио. Всичко се разбърква добре. Пресният лук се реже на ситно и с него се поръсва салатата. Сервира се веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Биляна Владова
любима салата на моето семейство
0
0