Студена пача
Hladne pihtijeХолодец

Студена пача

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3761k1
15/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
6
"Вадите тенджерата под налягане и ... останалото е въпрос на време"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг.
  • свински крачета - 3 броя
  • чесън
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо.

След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: