Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Пълнени кренвирши с кашкавал и маслини

Пълнени кренвирши с кашкавал и маслини

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Пълнени кренвирши с кашкавал и маслини
Снимка: Лидия - Гери
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • кренвирши - 2 - 3 бр.
  • кашкавал - около 100 г
  • маслини - 6 - 7 бр.
  • царевица - малко
  • масло
  • За гарнитура
  • царевица - 1 консерва
  • карфиол
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кренвиршите се нарязват на парчета и се разделят по средата.

Поставя се парче кашкавал, нарязани маслини и няколко зрънца царевица.

Пекат се в намазнена тава и се слага по парче масло върху кренвиршите.

За гарнитура: карфиолът е предварително бланширан и се смесва с царевица и се запържват. Посолява се.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: