Начин на приготвяне
На дъното на гювечето се слага малко краве масло. Отгоре върху него се слага предварително настърган един домат.
Наденицата се нарязва на колелца и се нарежда в гювечето. Отгоре върху нея се поставят нарязаните чушка и гъби.
Прибавят се сол и четен пипер на вкус. Накрая се завършва с нарязани парченца кашкавал и топено сирене.
Гювечето се похлупва и поставя в микровълнова фурма на пълна мощност за около 4 минути.
Гювечето се изважда, прави се нещо като гнездо в средата и там се счупва едно яйце.
Гювечето с наденица се връща отново в микровълновата фурна за около 10 минути.
Ако обичате гювечета, опитайте и тези гювечета с кайма или нашето сирене по шопски в гювечета.
Коментари
Не повече от 2 мин. за него.
"Обещаваме всяка вечер за бързаме, за да имаме повод да приготвяме вкусна бърза вечеря в гювече"