Сладкиш негърче с глазура

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева ИбрямоваПомощник Готвач1624591
26/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции14 парчета
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 066
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се разбива заедно със содата. Прибавя се олиото и захарта, разбива се още малко с миксер. След това добавете канелата, какаото и с помощта на тел разбъркайте, докато течността поеме какаото и канелата.

Добавете брашното, разбъркайте, докато се получи гладка каша. Изсипете го в тава, застлана с хартия за печене, и го сложете в предварително загрята фурна на 200 градуса и го печете 10-15 минути, като проверявате с клечка дали е готова.

Готовият сладкиш се изкарва от фурната и се оставя леко да поизстине. По това време пригатвете глазурата. Сложете в малка тенджерка маргарина, водата, двата вида какао и пудрата захар, разбърквайте и оставете леко да поври.

Готовата глазура се изсипва в/у сладкиша. Оставете да поеме течността. След като изстине, го нарежете.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар