Начин на приготвяне
Режем рулата на колелца, дебели около 1.5 см. Подреждаме ги по дъното на купа, така че да се образува блат.
След това се разбива сметаната с течния шоколад и разтворения на водна баня желатин. Отделно се прави и кремът за бисквитена торта, както е описано на опаковката.
Разпределете шоколадовата смес върху рулата и загладете пласта. Направете същото и с конфитюра. Топнете бисквитите в прясно мляко и направете пласт от тях върху сладкото.
Отгоре разпределете белия крем и украсете с ядки. Поставете и още един слой от бисквити, които са били потопени в мляко. Приберете сладкиша на студено за 6 часа. След това го обърнете внимателно върху поднос.
Коментари
Предполагам,че никой който обича да експериментира в кухнята няма нужда от моя съвет,но за тези които не харесват използването на желатин препоръчвам течна сметана за готвене и шоколадов кувертюр