Бирена пухкава баница

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
29
1
09/03/2018
"Днес ще ви представим тази невероятно пухкава и богата домашна бирена баница, която можете да си спретнете за закуска"
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 035
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете 2 от корите и го поръсете с разтопено масло и добре натрошено сирене.

Намазнете тава и сложете корите в нея. Така процедирайте с всички кори. След това баницата се залива със заливката.

За да я приготвите, трябва да разбиете яйцата, а млякото да смесите със щипката сол и захар. Добавете към него яйцата, бирата и брашното. Разбъркайте до получаване на хубава консистенция.

Разрежете баницата и я залейте, разнасяйте сместа с въртеливи движения.

Поръсете с останалото масло и изпечете в умерено загрята фурна за 30-35 минути или докато се получи хубава златиста коричка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар