Голяма принцеса

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9812k2
Голяма принцеса
Снимка: Наталия Петрова
2 / 4
28/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
17 мин.
Порции
2
"В другите държави принцеси наричат дъщерите на краля и кралицата, но ние знаем, че така се казва вкусната комбинация от хляб, кайма и други вкусотии"

Необходими Продукти

  • питки - 1 бр. голяма
  • кайма - 400 г за принцеси
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 50 - 100 г Дунавия
  • магданоз
  • чесън - пресен
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включване фурната да се загрее на горен реотан на 200-220 градуса.

Питката се разделя на две през средата, мажем получените питки с каймата откъм вътрешната част не кората.

Чукваме в средата по едно яйце и слагаме в голяма тава да се пекат.

След като са готови, слагаме плочки сирене, поръсваме с нарязани на ситно магданоз и чесън и подправяме яйцата със сол и черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: