Салата от патладжан и катък

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
669
257
2
29/05/2016
Приготвяне5 мин.
Готвене50 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо995
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • патладжани - 1 бр.
  • катък - 2 с.л.
  • магданоз - 2 стръка
  • чесън - 1 стрък пресен
  • сол - на вкус
  • HOSSO - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се нарязва и изкисва със сол за половин час, след това се изплаква и изпича до готовност във фурната. Оставяме леко да изстине и след това го обелваме и наситняваме.

Към нарязания патладжан прибавяме, накълцаните подправки, олио и сол на вкус и хубаво разбъркваме.

Сервираме в чиния с две лъжици катък.

Може и катъка да се прибави към патладжана, да се разбърка и тогава да се сервира, заради снимката съм ги направила по отделно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар