Хлебна разядка

Хлебна разядка
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Грабвайте по една печена филийка и сядайте, гладни няма да останете, жадни също"

Необходими Продукти

  • хляб - 3 - 4 филии
  • сол - на вкус
  • олио - 3 с.л.
  • кисело мляко - 3 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • орехи - 3 бр. смлени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се накисва във студена вода и щом омекне, се изцежда добре и с една вилица се намачква, да се получи каша.

Скилидките чесън се пресоват и прибавят при хляба. Сипва се киселото мляко, сол на вкус, смлени орехи и всичко се разбърква добре.

Поднасяме хлебната разядка с пресен магданоз и охладена. Може да се намаже на филия хляб или към порция меса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: