Рибена разядка

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Рибена разядка2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
"Поднесете тази разядка с препечени филийки и чаша вино - за вечеря няма да се сетите"

Необходими Продукти

  • риба - 200 г консерва по избор (тон, скумрия, херинга или др.)
  • масло - 125 г
  • кисели краставички - 5 бр.
  • картофи - 300 г, сварени
  • маслини - 1 шепа, обезкостени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа намачкваме сварените и обелени картофи, прибавяме рибата.

Добавяме и размекнатото масло и наситнените краставички и разбъркваме всичко много добре с вилица, като го намачкваме.

Сервираме разядката поръсена с наситнените маслини с препечени, пържени филийки, брускети или крекери.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: