Сиропирани бутерки

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2k
798
625
19/01/2017
"Бутерки с фанта - ще ги опитаме ли заедно "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 805
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бутерки

Начин на приготвяне

Обелете ябълките, изрежете им сърцевината със семките и ги нарежете на резенчета /около 10 бр/.

Бутер тестото се разрязва на 10 правоъгълника, а всеки правоъгълник - по диагонал на два триъгълника. В широката част на триъгълниците се слага резен ябълка и се навива като кроасан.

Всички парчета се подреждат в тавичка, плътно едно до друго. Краве маслото се разтопява със захарта, добавя се ванилията и с тази смес се заливат бутерките в тавичката.

Поръсете с канела всяка бутерка. Налейте безалкохолното в тавичката с бутерките. Те трябва да са в течност, но не да са покрити целите. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар