Начин на приготвяне
Писнало Ви е от стандартните сладкиши? Тогава опитайте от тази вкуснотия, няма да съжалявате!
Пасирайте бананите, прибавете изварата и разбийте до пълна хомогенност.
Отделно разбийте яйцата на пухкава пяна.
Почистете фурмите от костилките, прибавете към изварата и бананите и пасирайте за кратко - идеята е да се нареждат фурмите, но и да останат на по-едри парченца, за да се усещат.
Смесете двете смеси :) разбъркайте леко и изсипете в тавичка, застлана с хартия за печене.
Печете на 160 градуса за около 30 мин.
Ако успеете да устоите на аромата, чакайки да поизстине, за да си отрежете едно мъъъничко парченце като мен... Сипете си едно питие /в моя случай Бейлис с две бучки лед/ и се насладете на интересния вкус, който експлодира в устата Ви.