Начин на приготвяне
Първо се приготвя кремът. В малка тенджера се слага яйце, нишесте, брашно и захар. Разбъркват се много добре с миксер. След това се добавя и прясното мляко, разбърква се и се слага на котлона.
Разбърква се постоянно, докато се сгъсти. Вдига се от котлона, добавя се маслото и ванилията, разбърква се до разтопяване и се оставя да се охлади.
Продуктите за тестото се слагат в подходяща купа и се разбъркват с миксер за няколко минути. На котлона се слага тефлонов тиган да загрее. В никакъв случай мазнина не се добавя.
С помощта на среден черпак се взема от сместа и се изсипва в тигана. Пекат се до златисто и от двете страни. След това се взема един панкек, намазва се обилно с крем и се затваря с втори панкейк. Бургерите са готови за сервиране.