Начин на приготвяне
Нарязваме франзелата на тънки филийки, които запичаме в предварително загрята фурна до зачервяване.
От слайсовете Ементал изрязваме кръгове, които са с големината на диаметъра на кростините. Същото правим и с подбраните и предварително сварени в подсолена вода бейби картофчета.
Маслините разполовяваме, а фефероните режем също на две и отстраняваме семената.
Гъбите нарязваме на резени с дебелина около 0.5 мм. Пристъпваме към сглобяване - първо поставяме резенче картоф, върху него подреждаме маслина и лютото чушле, а най-отгоре Ементал.
Аранжираме със стръкче риган и запичаме до разтопяване на сиренето.
Гарнираме със зеленчуци според сезона и още феферони за любителите на пикантното.