Начин на приготвяне
1. Проверете дали е добре узряло авокадото, като махнете малкото чопче на върха и гледайте да е средно зелено към кремаво;
2. Обелете го и нарежете половината на дребни парченца;
3. Накълцайте листенцата мента и мащерка на много ситно;
4. В малка купичка изсипвате крема сиренето и подправките;
7. Добавете авокадото и зехтина, както и сухите подправки - сол и пипер;
8. Разбъркайте всичко добре;
9. В тавичка наредете гъбките, като преди това махнете пънчетата и ги намажете отвътре и отвън с малко зехтин. Пънчетата ги наредете около гъбките в тавата - стават вкусни;
10. Напълнете гъбките със сместа и поръсете върху всяка малко авокадо и червена чушка за красота;
11. Сложете кашкавалчетата като шапки на всяка гъбка и поръсете с малко подправки отгоре също;
12. Печете около 35-40 мин на 190 градуса;
13. Сервирайте леко охладени с листенце магданоз.
Прекрасно ястия за гости, което ходи изключително добре на студено розе.