Начин на приготвяне
Пастата сваряваме в тенджера с 3 с.л. подсолена вода, в която поставяме и 2 с.л. олио. Приготвя се така, за да не се слепва.
Варенето продължава според указанието на пакета.
Скилидките чесън обелваме и нарязваме на ситно.
Вадим гъбите от буркана и ги отцеждаме, а пушеното пилешко филе нарязваме на дребно. Сиренето натрошаваме.
В съд поставяме готовата паста.
Към нея прибавяме всичките продукти и разбъркваме.
Отгоре поръсваме с настъргания кашкавал и нарязания на дребно магданоз.
Аз лично, след като оформих ястието, за около минута-две го поставих в микровълновата, за да се разтопи самият кашкавал.
Може да се консумира както студено така и топло.