Печена скумрия с магданоз и орехи

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
02/09/2012
"Вкусна риба, която буквално се готви сама. И побързайте със салатата, защото става бързо, бързо "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 650
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре скумриите и ги поръсете със сол и черен пипер от вътре и вън.

Наредете ги в подмазнена тава и ги поръсете със скълцания магданоз и натрошените орехи. Смесете олиото с пресования чесън, доматената салца и малко оцет.

Полейте с този ароматен сос върху рибите равномерно. Сложете ги да се изпекат в умерена фурна до готовност, като първоначално може да е под фолио.

Поднесете по 1 печена скумрия с магданоз и орехи на порция с няколко резенчета лимон.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар