Начин на приготвяне
Китайското зеле се измива листо по листо и се нарязва на едри парчета. Разпределя се в 2 купи.
Измийте руколата и я оставете малко да се отцеди. След което също я разделете на 2 и я поставете в купите.
С гроздето се процедира по същия начин. Който не обича много сладко, може да не слага целия грозд, а само няколко зърна.
Синьото сирене се натрошава и с него се посипват двете почти готови салати.
В малка купа смесваме продуктите за дресинга - зехтина, сока от 1 лимон и соевия сос. Разбъркваме добре, докато се получи еднородна смес.
С лъжица разпределяме сместа по купите със зеленчуци.
Най-отгоре нарязваме сиренето Чедър (ако много обичате Чедър, може да си нарежете малки купчета и във самата салата).