Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Банички от лаваш с яйца и кашкавал

Банички от лаваш с яйца и кашкавал

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k7
Банички от лаваш с яйца и кашкавал
Снимка: Нина Иванова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Признайте си, че веднага ви се прииска да опитате нашата рецепта за банички от лаваш с яйца и кашкавал"

Необходими Продукти

  • лаваш - 1 лист арменски хляб без мая (размер 65/35 см)
  • кашкавал - 50 г
  • сирене - 50 г
  • яйце - 2 бр.
  • магданоз
  • масло - за изпичане
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете кашкавала и сиренето. Нарежете магданоза наситно.

Разбийте яйцата и ги смесете със сиренето, кашкавала и нарязания магданоз.

Нарежете листа лаваш на квадратчета.

Сложете от плънката по средата на всяко квадратче. Сгънете като плик.

Загрейте тиган с малко масло на умерена температура и изпечете за по 4 - 5 мин до златисто от всяка страна баничките.

Баничките от лаваш с яйца и кашкавал са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: