Ягодова Сангрия

Ягодова Сангрия

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
712
6k
2k
2k
6
28/05/2018
"Наздраве за онези вечери със семейството, в които ще се лее ягодова сангрия и във въздуха ще се усещат обич и щастие"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 311
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ягодите се нарязват на парчета, а единият портокал - на резенчета. На останалите два портокала се изцежда сокът.

В дълбок съд се слага захарта и бялото вино. Разбърква се, докато захарта се разтопи.

Към тях се прибавя газираната вода и нарязаните плодове.

Всичко се разбърква, след което съдът се слага в хладилник, за да се охлади напитката.

Сангрията се сервира охладена с кубчета лед.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар