Пържоли с кисело мляко и майонеза

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
408
73
40
2
03/06/2018
"Магическите свойства на киселото мляко в най-силна степен се усещат, когато се ползва за приготвянето на сочни пържоли "
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 728
  • Преглеждания за месеца499
  • Преглеждания за седмицата75
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се запечатват на тиган от двете страни. В същата мазнина се запържва лукът. Лукът се слага на дъното на тавичката.

Върху него се изливат смесените майонеза, кисело мляко и подправките. Пържолите се подреждат от горе.

Тавичката се запечатва с фолио и се пече 1 час. Фолиото се отстранява и се запича за 10-15 минути.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар