Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица Пеперони

Пица Пеперони

ПламенПламен
Новак
352431k
09/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Италианска класика, за чието приготвяне задължително трябва да се снабдите със салам Пеперони!"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 320 г
  • тесто - 1 за пица, готово
  • моцарела - 100 г
  • салам - 150 г "пеперони"
  • маслини - 50 г
  • доматен сос - 50 мл.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От готовото тесто разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.

Нарязваме салама, маслините и моцарелата. Върху тестото слагаме доматения сос, маслините и моцарелата.

Добавяме настъргания кашкавал и отгоре подреждаме нарязания салам.

Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса около 15-18 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
520
49
38
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Бойчо Николов
Бойчо Николов
Пицата се пече при 400 градуса, но домакинска печка не може да развие такава температура. За това се пече на максималната възможна.
18.01.2021 20:41
Памела
Памела
Аз смятам че е прекрасна пица коитоя прави направо е великолетна.
03.02.2014 16:52
4