Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Лесна белгийска торта

Лесна белгийска торта

Емилия ПетковаЕмилия Петкова
Чирак
6180211231
Лесна белгийска торта
Снимка: Sevdalina Irikova
1 / 2
09/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
12 парчета
"Вече избрахте ли с какъв крем ще декорирате тази страхотна белгийска торта"

Необходими Продукти

  • яйца - 8 белтъка
  • брашно - 1 ч.ч.
  • пудра захар - 2 ч.ч.
  • ванилия - 2 пакетчета
  • орехи - 1 ч.ч. ситно счукани
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъците много добре до гъст сняг.

Съвсем бавно прибавете брашното, ванилията и орехите.

Готовата смес печете на два пъти - два отделни блата.

Блатовете съединете с крем по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: