Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#173178
Потребител#173178
Да, супер е това сосче - особено върху ориз, спагети, зеленчуци по китайски. Но не трябва да е в голямо количество. Ползваме го и за скара - малко преди да е готово месото се намазва с четка от двете страни и се запича още съвсем малко за да стане хубав загар ;)
02.07.2016 21:33
Анна
Анна
Аз добавих около 3-4 с.л. повечв сок от ананас и още една ч.л кафява захар (използвах тръстикова супер тъмна захар- ароматът и е великолепен)

Резултатът беше отличен.

Благодаря за рецептата!
13.09.2013 20:49
3
Никола
Никола
мисля, че всеки от изброените става:)
09.09.2012 21:16
1
Марина
Марина
Сокът от ананас от пресен ананас ли трябва да е, от консерва или от соковете от ананас, които са за пиене? Съжалявам за може би глупавия въпрос, но..
08.09.2012 19:22
7
1
лора
лора
може пиле, свинско...всякакви панирани и пържени хапки, а защо не и зеленчукови ястия
25.04.2012 11:47
1
Жорж
Жорж
да попитам с този сос какво се залива ? пилешко месо ?
25.04.2012 01:41
1
reneta
reneta
Много е хубав соса.
23.09.2011 13:17
1