Тази рецепта коментираха

Анонимен
Калинка
Калинка
Доста излишни съставки, ако става въпрос за бърза майонеза, Методът на приготвяне, също не е от бързите. Заглавието на рецептата е подвеждащо и неточно.
19.11.2021 13:03
2
Iskra Filipova
Iskra Filipova
Искате чиста майонеза без Е-та и химия, а ззащо тогава ръгате горчица, която си е жива химияя ?? Стабилизатори! Дрън - дрън. Направи си малко, изяж я - после пак!
02.09.2018 23:04
1
1
Покажи всички подкоментари
Кристина Бонева
Кристина Бонева
Кога се слагат захарта и солта?
08.12.2017 12:33
2
5
1
Покажи всички подкоментари
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
Майонезата се прави с пасатор , а не с миксер . И няма нужда да е БЪРЗА майонеза , защото БАВНА няма ! Прави се за 2 мин. , като изключим , че яйцата трябва да са на стайна температура , ако броим затоплянето им то майонезата става за 2 часа . Чао !
12.05.2017 17:26
27
3
3
Покажи всички подкоментари
Зори
Зори
Горчицата задължителна съставка ли е? Вкъщи не я обичаме много, лично аз съм правила без с помощта на пасатор и се получи много вкусно. Но може би не е било оригинална майонеза...
06.02.2017 16:20
11
5
1
Покажи всички подкоментари
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Майонезата ми е слабост
06.05.2016 20:46
5
2
snejana
snejana
gorchica na prax li?
13.01.2016 01:38