Аз добавих в половината тесто какао и стана двуцветен. Качила съм снимки.
18.05.2019 11:49
9
2
Моника
хубава рецепта и доста икономична, аз сложих и лимонена киселина със содата
31.01.2016 17:44
8
Travoltino
Страхотен и лесен кекс само да добавя нарендих ябълки и ги истисках хубаво
25.10.2014 21:14
4
5
тонито
нищо не стана,2 пъти пробвах и то с повече яйца.Не пробвайте.
10.05.2014 05:33
10
аз
благодаря за рецептата кекса стана много вкусен аз добавих и една настъргана ябълка благодаря
09.08.2013 17:22
5
1
ей
Обикновено бакпулвера се смесва с брашното. Содата се гаси в кисело мляко или в малко оцет.
01.08.2013 12:01
9
3
някой
Предният коментар е пълна глупост и невежество ...
01.08.2013 09:35
11
4
Грабчо
Содата не трябва да се "угася" в киселото мляко, а да се смеси с брашното. Целта е при реакцията с киселината да се отделят мехурчета въглероден двуокис в тестото. Ако я "угасите" предварително, няма смисъл въобще да я слагате.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани