Вкусно, браво ....
Препоръчвам бульона и сметаната да се кипнат в тигана, да се прибави пармезан и когато сместа почне да се сгъстява да се върнат бутчетата обратно. Всичко се оставя да покъкти на тих огън около 10 минути.
05.02.2016 23:16
1
1
Сия
И аз така бих го направила,но ми е малък тигана :)))
06.02.2016 08:41
Гергана Георгиева
Много вкусно! И аз правя подобно, но слагам пушено сирене, пак става хубаво.
05.02.2016 14:15
1
2
никнай
Сия, само пармезан или само пушено сирене. Двете едновременно не е за препоръчване ....
Искам да те поздравя за това че си една от малкото която е открила пушеният червен пипер и го използва по най-рационалният начин.
05.02.2016 23:23
1
Сия Рибагина
оо да,това е идея,следващия път и пушено сирене ще сложа :)
Препоръчвам бульона и сметаната да се кипнат в тигана, да се прибави пармезан и когато сместа почне да се сгъстява да се върнат бутчетата обратно. Всичко се оставя да покъкти на тих огън около 10 минути.
Искам да те поздравя за това че си една от малкото която е открила пушеният червен пипер и го използва по най-рационалният начин.