Тази рецепта коментираха

Анонимен
никнай
никнай
Вкусно, браво ....
Препоръчвам бульона и сметаната да се кипнат в тигана, да се прибави пармезан и когато сместа почне да се сгъстява да се върнат бутчетата обратно. Всичко се оставя да покъкти на тих огън около 10 минути.
05.02.2016 23:16
1
1
Сия
Сия
И аз така бих го направила,но ми е малък тигана :)))
06.02.2016 08:41
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Много вкусно! И аз правя подобно, но слагам пушено сирене, пак става хубаво.
05.02.2016 14:15
1
2
никнай
никнай
Сия, само пармезан или само пушено сирене. Двете едновременно не е за препоръчване ....
Искам да те поздравя за това че си една от малкото която е открила пушеният червен пипер и го използва по най-рационалният начин.
05.02.2016 23:23
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
оо да,това е идея,следващия път и пушено сирене ще сложа :)
05.02.2016 23:13