Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
С белтък на прах може ли да се направи, защото ме е страх да черпя гостите със сурово яйце вътре?
29.12.2022 16:53
1
Анонимен
Анонимен
Ако вътре сложиш локум става още по хубав
09.11.2022 16:04
2
1
Анонимен
Анонимен
Радвам се за това, че няма как да хванете салмонела. Хващането става ако го искаш, ако не искаш не хващаш. Сега сериозно, суровите яйца и за мен са проблем, но ако става без яйце бих пробвал.
30.03.2022 13:07
5
Анонимен
Анонимен
Кристина уникална си
27.02.2022 14:14
3
Анонимен
Анонимен
Супер салам стана по тази рецепта и не няма как да хванем салмонела.
27.02.2022 14:12
1
1
Анонимен
Анонимен
правих го по тая рецепта и стана уникален
20.02.2022 18:53
3
Анонимен
Анонимен
Наистина, понеже няма да се пече може и да хванете някоя салмонела с това яйце
03.12.2021 15:37
3
1
Потребител#222953
Потребител#222953
Яйце не се слага.
27.05.2019 18:02
20
10