Тази рецепта коментираха

Анонимен
Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Много вкусна майонеза! Страхотна гарнитура.
15.11.2021 14:21
Рени Иванова
Рени Иванова
Прочетох хвалебствените коментари и се подлъгах да пробвам. Това не е никаква майонеза. Истинската се прави само от жълтъци, това е някаква пародия.
22.12.2017 16:14
6
1
Галичка
Галичка
Всъщност, не сте права. Така се прави майонеза, но вместо олио, сложете шарлан (студено пресован слънчоглед) В мазнината е проблема.Олиото вече не е онова, което помним ....Може и със зехтин да се прави, но нагарча....Затова Ви предлагам алтернатива :) Успех!
24.02.2019 11:51
2
Ивелина Асенова
Ивелина Асенова
Стана страхотна майонеза! :)
21.09.2017 13:01
9