Сладоледена Веган Торта

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8361
Сладоледена Веган Торта2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • За блата
  • кашу - 150 г сурово
  • фурми - 10 бр.
  • За крема
  • авокадо - 2 бр.
  • банани - 4 бр.
  • кокосово мляко - 4 с.л.
  • ванилия - 1 пакетче
  • какао - 2 с.л.
  • черен шоколад - 50 г
  • За глазура
  • кокосово масло - 1 с.л.
  • пудра захар - 1 с.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • плодове - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендер смиламе кашуто и почистените от костилките фурми.

Покриваме с прозрачно фолио правоъгълна тавичка или кутия и изсипваме сместа. Заглаждаме и оформяме основата.

Обелваме и почистваме авокадото и бананите и заедно с останалите съставки за крема пасираме до гладка смес. Изсипваме я върху основата и прибираме във фризера за 2-3 часа.

Разбиваме кокосовото масло, лимоновия сок и пудрата захар. С тази глазура заливаме тортата преди да сервираме и украсяваме с плодове по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: