Запечени домати със сирене и лук

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
251
1k
423
318
08/07/2018
"Уникално икономично предястие, което може да приготвите за нула време "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо646
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре доматите и отрежете капачетата им. След това издълбайте пълнежа им с малка лъжичка (може да го пасирате и използвате в друго блюдо) и ги посолете леко отвътре.

Отделно почистете и нарежете лука на дребно. Смесете го с наситнения магданоз, сиренето и мекото масло и намачкайте леко с виличка.

С така получената смес напълнете доматите и ги подредете в тавичка (налейте малко вода в тавичката).

Покрийте с алуминиево фолио и пъхнете във фурната.

Печем 20 мин. на 220 градуса, след което махаме фолиото и допичаме за още около 20-25 минути (или до готовност).

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар