Панирана палачинка
Crumbed Pancake

Панирана палачинка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Панирана палачинка1 / 2
05/02/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4-6 бр.
"Уникално вкусни панирани палачинки, които ще ви накарат да отложите всякакви диети поне с две седмици"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното с газираната вода, щипка сол, захарта и млякото се разбиват. Към тях се прибавят 3 яйца. Всичко се разбива добре.

От приготвената смес се взема с разливна лъжица и се сипва в намазан с мазнина и добре сгорещен тиган. Като се изпържи от едната страна се обръща, за да се зачерви и другата страна.

Настъргват се всички сирена. Поръсват се с магданоз, щипка черен пипер и разбърквате сместа.

Това е пълнежът за палачинките, който се слага в средата. Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: