Начин на приготвяне
Редуват се филийка, намазана с майонеза, Ементал, пушено пилешко, филийка, намазана с майонеза, кашкавал, пушено и последната филийка, намазана с майонеза се обръща надолу, за да се затвори сандвичът.
Сандвичът се притиска в тостера. След като се изпече, се разрязва по диагонал на 2 триъгълника.
Картофите се пържат до готовност. Яйцето се пържи на очи по вкус на консумиращия с рохък или добре изпържен жълтък.
Доматът се нарязва на полукръгчета, а краставичката на кръгчета. Чинията се сглобява по следния начин: на дъното може да се декорира с листо маруля, върху него се слага пърженото яйце; от двете страни се нареждат доматките и краставичките.
Сандвичите се поставят един върху друг, като може да се прикрепят с шишче, добавят се и картофките.
По желание клуб сандвичът може да се сервира с любими сосове - кетчуп, майонеза.
Триъгълните клуб сандвичи с яйце и картофки са готови.