Начин на приготвяне
Докато водата в тенджерата заври, почистения булгур накисваме за 5 минути и след това го измиваме поне 5 пъти! Във заврялата вода прибавяме шарлана и хималайската сол, а след това и булгура. Разбъркваме и изронваме прясната сурова царевица, за да се свари с него. Заедно се варят 25 минути. Царевицата, сварена с булгура, добавя невероятно нежно сладък вкус и придава хрупкава свежест към варивото.
През това време приготвяме салатата. Нарязваме на ситно доматите, краставицата, магданоза и джоджена.Чушките могат да бъдат сурови или при чувствителен стомах - изпечени и обелени.
Прибавяме листенцата тученица и овкусяваме с шарлана, хималайската сол и домашния ябълков оцет! Разбъркваме зеленчуците и салатата е готова.
Разпределяме охладения булгур и салатата в 3 богати порции! Могат да бъдат поднесени едно до друго в блюдата или разбъркани и украсени с маслини и люти чушлета
Чудно Вкусно!