Веган разядка с овесени ядки и тиквичка

30/08/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо858
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се вода в малка тенджерка с лъжичка сол. Когато заври, сипваме овесените ядки, тиквичката, нарязана на парчета, и бъркаме, докато сгъсти.

Нарежете тиквичката на ситни парчета да може да се свари по-бързо заедно с овесените ядки. Сваля се от котлона и оставяме да се охлади.

Прибавя се червената чушка, нарязана на кубчета, магданоз, пера зелен лук и смляно ленено семе.

Овкусява се на вкус със сол и лимонов сок. С пасатора всичко се пасира за секунди и готово.

За мен разядката е много вкусна, здравословна и веган - какво повече да иска човек!

Рецепта е моя пълна импровизация :)))

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар