Овесена каша с мед и орехи

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
741
611
414
1
03/09/2018
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 544
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вечерта заливаме овесените ядки с киселото мляко, за да се накиснат до сутринта.

Преди да консумирате, нарязвате орехите на ситно и добавяте заедно с мед и канелата към овесените ядки.

Това е добър вариант за балансирана и здравословна закуска.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар