Начин на приготвяне
Взимаме си по-дълбока купа, в нея слагаме, първо, маслото със захарта и ги разбъркваме с миксера.
След това слагаме едно по едно яйцата, първо едното, бъркаме, после другото, бъркаме, и така до последното голямо яйце.
След като хубаво сме разбъркали сместа, добавяме прясното мляко, след което отново разбъркваме хубаво, да се смесят продуктите.
След млякото добавяме и брашното с добавените към него бакпулвер, сол и ванилия. Отново разбъркваме сместа за гофрети.
Включваме гофретника да загрее и започваме да печем гофретките. Имайте предвид, че всеки гофретник е различен и затова спазвайте указанията за печене на гофретника. Ако сместа ви е по-дебела, ще се печат по-дълго и обратното. Когато отворите капака с вилица можете да проверите дали са готови гофретите.
Домашните гофрети са една от най-радващите всички вкъщи закуски :)
Ако обичаш тестените закуски, опитай и нашите предложения за американски палачинки или тези домашни кроасани.
Коментари
Благодаря ❤️