Гъби по лионски

ДаринаДаринаНовак
07/03/2013
"Гъби по лионски и бутилка френско вино - звучи ли ви като перфектната романтична вечеря "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 829
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на филийки с дебелина 2-3 мм. Поръсете ги със сол и черен пипер и ги сложете да се пържат в масло на силен огън.

Отделно запържете ситно нарязания лук и го добавете към вече поомекналите гъби. Запържете до пълна готовност.

Поднесете гъбите по лионски с лимонов сок и скълцан магданоз.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар