Начин на приготвяне
В 100 мл от млякото се разтваря нишестето, останалото мляко се слага със захарта на котлона. Щом заври, се прибавя разтвореното нишесте , като се разбърква непрекъснато до сгъстяване. След като се поохлади малко, се прибавя маслото и ванилията и се разбърква.
Разделя се на две части, едната се оставя така, а в другата се прибавя какаото и 2-3 парченца от черния шоколад. Във форма за кекс 20 см се слага домакинско фолио.
Бишкотите се топват в млякото за секунди и се нареждат във формата, отгоре се слага шоколадовият крем. Върху него се подрежда нарязания на филийки кроасан, а върху него - белият крем.
Чаените бисквити се топват в разтопен черен шоколад и се нареждат отгоре. Увива се добре във фолиото и се прибира в хладилник, за да стегне, около 30 минути.
След това се обръща върху подходящ съд и се залива с разтопен черен шоколад и 1 с.л. олио за блясък.
Отгоре се подреждат шоколадови бонбони.
Отново се прибира в хладилнинк за да стегне.