Енергийна Закуска с елда и кафява захар

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
02/10/2018
Готвене15 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо501
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • елда - 200 г
  • вода - 500 мл
  • хималайска сол -   1/3 ч.л.
  • кафява захар - 5 - 6 с.л. тръстикова, Мусковадо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата, след като е кипнала, прибавяме хималайската сол.

Добавяме и елдата и я варим около 15 минути. Разбъркваме хубаво, докато се изпие водата.

След като е готова, я сипваме в 3 купички и я овкусяваме с кафявата захар.

Разбъркваме равномерно и поднасяме топло!

Невероятно здравословна елда, приготвена сладка и подходяща за закуска!

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар