Енергийна Закуска с елда и кафява захар

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
801
4k
4k
1k
4
02/10/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 099
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • елда - 200 г
  • вода - 500 мл
  • хималайска сол -   1/3 ч.л.
  • кафява захар - 5 - 6 с.л. тръстикова, Мусковадо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата, след като е кипнала, прибавяме хималайската сол.

Добавяме и елдата и я варим около 15 минути. Разбъркваме хубаво, докато се изпие водата.

След като е готова, я сипваме в 3 купички и я овкусяваме с кафявата захар.

Разбъркваме равномерно и поднасяме топло!

Невероятно здравословна елда, приготвена сладка и подходяща за закуска!

Чудно Вкусно!

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар