Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Люта Разядка Саламурийка

Люта Разядка Саламурийка

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Люта Разядка Саламурийка1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • девесил - 1 връзка
  • чесън - около 1/2 глава
  • люти чушки - 3 - 4 бр.
  • оцет - около 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете семките и дръжките на чушлетата и почистете чесъна.

Слагат се в хаванче и заедно с накъсания девесил се смачкват.

Накрая се прибавя оцетът и се разбърква.

Тази люта разядка е подходяща добавка към месо, чорби и риба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: