Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Традиционен шопски хайвер

Традиционен шопски хайвер

Традиционен шопски хайвер
Снимка: Албена Асенова-Писева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
7 мин.
Общо
7 мин.
Порции
3
"Опитайте шопският хайвер, намазан върху филийка хляб."

Необходими Продукти

  • сирене - 200 г
  • лук - 1 глава малка
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • краве масло - 2 с.л.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа натрошете сиренето. Намачкайте го добре с вилица.

Прибавете нарязаната на ситно глава лук и омекналото краве масло.

Овкусете с червен пипер, може и леко лют.

Намачкайте отново с вилица продуктите, разбъркайте и поръсете нарязан на ситно магданоз и пак размесете шопския хайвер.

Опитайте шопският хайвер, намазан върху филийка хляб.

Вижте още от нашите вкусни разядки, както и още мезета за вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: