Камби туршия във фурната

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
747
611
439
1
11/12/2018
"Дори да е студено, поне ще ви е вкусно зимата с туршията от камби на фурна, гарантираме"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 533
  • Преглеждания за месеца2146
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Камби

Начин на приготвяне

Измийте камбите и отстранете дръжката заедно със семената. Наредете ги в тава с хартия за печене. Във всяка камба сложете по 1 ч.л. мед и по 1 с.л. оцет.

След това добавете по 3-4 зърна черен пипер, поръсете със сол според вкуса, начупете по половин листо дафинов лист.

Нарежете моркова на кръгчета и го разпределете в камбите, към тях добавете и по 1 скилидка чесън.

Печете пълнените камби на 220 градуса за около 30 мин до готовност.

Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон-12%
За работа с чушки, препоръчваме:
Прибор за лесно почистване на чушки - чушкотирбушон
4.49 лв.
3.95 лв.
Виж ››

Пригответе вкусни чушки за цялото семейство с помощта на този ергономичен прибор за чушки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар